Produse

VKPAK are mașini automate de etichetare pentru etichete de hârtie sensibile la presiune, precum și etichete cu manșon din polietilenă și etichete termocontractabile. Sistemele noastre automate pot fi configurate pentru aplicații față, spate, wrap și multi-fețe. Capacitatea noastră de ultimă generație include, de asemenea, tehnologia de imprimare și aplicare pentru codificarea UPC.

VKPAK produce o mare varietate de sisteme automate de etichetare pentru a satisface nevoile dumneavoastră de etichetare. Inima oricărei mașini automate de etichetare este sistemul său de control. VKPAK a dezvoltat cele mai sofisticate controale de pe piață astăzi, cu o gamă amețitoare de opțiuni care sunt încorporate în toate sistemele noastre de etichetare. În plus, comenzile sunt adaptabile pentru aplicații speciale pe care le aveți.

Fie că aveți nevoie de partea de sus, de jos, față, spate, folie, gât sau orice combinație a acestora, vă putem oferi un sistem automat de etichetare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pe această pagină veți găsi mai multe tipuri de echipamente standard de etichetare automată, dar nu vă fie teamă să ne sunați cu privire la orice nevoi speciale pe care le aveți, deoarece șansele sunt, le putem încorpora în sistemul de etichetare de care aveți nevoie.