Mașină de etichetare automată cu orientare automată

Mașină de etichetare automată cu orientare automată
Mașina de etichetare orientată înfășurată este controlată de servomotor (eticheta exactă este de 1 mm), este potrivită pentru orice tip de container rotund. Toate piesele electrice ale mașinii de etichetat sunt fabricate în Taiwan sau Japonia. Mecanismul de susținere în trei puncte permite o precizie ridicată a etichetării sticlei rotunde. Stație pneumatică de înfășurare pentru un diametru versatil al sticlei. Mașină de etichetare automată cu orientare automată pentru a eticheta pe circumferința suprafeței sau a altei suprafețe curbate pentru sticle rotunde, borcane, cutii, cutii de sticlă pentru animale de companie din sticlă, etc.

Precizie de etichetare± 1 mm (cu excepția erorii produsului și etichetei);
Alimentare electricăAC220V 50 / 60Hz 700W
Viteza transportorului5 ~ 25 metri / minut;
Viteza de etichetare10 ~ 35buc / min (legat de produs, dimensiunea etichetei);
Viteza de ieșire a autocolantuluiMotor pas cu pas: 5 ~ 19 metri / minut
Servomotor: 5 ~ 25 metri / minut
Dimensiunea sticlei de aplicareDiametru exterior: -125-100mm;
Înălțime: 25mm ~ 300mm;
Dimensiunea aplicabilă a eticheteiLungime etichetă: 20mm ~ 290mm;
Lățimea etichetei (lățimea hârtiei de corp): 20mm ~ 120mm; 180mm (opțional)
Dia interioară. de rolă de hârtieΦ76mm
Dia externă. de rolă de hârtieMax. Φ300mm
Dimensiune (L * W * H)2000mm × 1150mm × 1500mm
Greutate185 kg

Caracteristici:

1. Aveți funcția de poziționare la opțiunile dvs. De asemenea, poate realiza un autocolant sau două moduri de etichetare a autocolantelor.

2. Capul de etichetare convenabil de reglat, viteza de etichetare este automat sincronă cu viteza benzii transportoare pentru a asigura o etichetare precisă.

3. Viteza liniei transportoare, viteza benzii de presiune și viteza de ieșire a etichetei pot fi setate și modificate de interfața PLC umană.

4. Utilizați PLC de marcă renumită, motor pas cu pas sau servomotor, driver, senzor, etc.

5. Potrivit pentru etichetarea sticlelor rotunde cu punct fix și poziție.

6. Utilizați mecanismul de distanțare diferențială a roții din cauciuc, schimbarea continuă a vitezei invertorului, separată în orice distanță. Nu este nevoie să modificați specificațiile pieselor atunci când schimbați produsele.

7. Utilizați servo-motor de marcă bine-cunoscut importat, asigurând viteză mare, precizie și stabilitate.

8. Utilizarea poziționării cilindrilor, acțiune rapidă și aplicabilă pentru o gamă largă de specificații ale produsului.

9. Rotire din cauciuc pe etichete, durată lungă de viață. Etichetarea de poziționare este o etichetare de înaltă precizie.

10. Precizie de etichetare ± 0,5 mm.

Alte echipamente corolare Introducere:

1. Pot fi furnizate diferite soluții de etichetare pentru etichetarea pe suprafață plană, rotundă, etichetare conică. Un produs poate realiza un autocolant, două autocolante sau mai multe etichete de etichete, de asemenea, un singur autocolant poate termina o etichetă pe o parte, două fețe, trei fețe sau mai multe fețe.

2. Vă putem furniza masa de strunjire opțională, care poate fi conectată direct înainte de mașina de etichetare, operatorii pot pune sticlele pe masa rotativă, apoi masa rotativă va trimite sticlele la mașina de etichetare la mașina de etichetare automat.

3. Se poate potrivi, de asemenea, cu verificator de greutate, detector de metale, mașină de umplere sticle, mașină de acoperire, mașină de cusut, mașină de imprimat capac, imprimantă cu jet de cerneală / laser / TTO etc.