Mașină automată de etichetare a colțului pentru cutie de carton

Mașină automată de etichetare a colțului pentru cutie de carton
Mașina este utilizată pe scară largă în produse cosmetice, alimentare, medicamente, produse chimice zilnice, electronice, jucării, hardware, materiale plastice și alte industrii și poate fi aplicată la diverse etichetări plane, iar înlocuirea mecanismului de acoperire poate îndeplini etichetarea inegală a suprafeței; iar mașina are avantajele unei stabilități ridicate, un efect de etichetare bun, fără bule de aer, fără riduri și o etichetare precisă.

Parametrii mașinii de etichetare
Lungimea etichetei10mm ~ 300mm
Lățimea etichetei10mm ~ 150mm
Diametrul exterior al etichetei role300mm ~ 350mm
Diametrul interior al etichetei role70mm ~ 75mm
Precizie± 1mm
Viteza etichetei30 ~ 120buc / min
Viteza transportorului5 ~ 25m / min
Tipul de etichetă adecvatEtichetă cu autocolant adeziv (este disponibilă o etichetă transparentă)
Presiunea aerului de lucru0,4-0,6Mpa
Voltaj220VAC ± 10 50HZ
Putere1500W
Greutate230KG
Dimensiunea generală2000mm × 800mm × 1500mm

Caracteristici principale

1) O gamă largă de aplicații, poate satisface nevoile de etichetare a sticlei rotunde sau de etichetare a sticlei, etichetarea comutării între sticlă este simplă, ușor de reglat

2) Precizia etichetei este bună, ocolul etichetei adoptă mecanismul de redresare, banda nu se abate, poziția de etichetare și înclinarea sunt reglabile, iar reglajul nu are un unghi mort.

3) Calitatea etichetei este excelentă, adoptați centura elastică de acoperire a presei, eticheta este plată, fără riduri, îmbunătățiți calitatea ambalării.

4) Aplicația este flexibilă, mașina de etichetare tip sticlă este prevăzută cu o funcție automată de separare a sticlelor, poate fi produsă într-o singură mașină și, de asemenea, poate fi conectată la linia de producție.

5) Control inteligent, urmărire fotoelectrică automată, fără etichetare, corecție automată nestandardă și auto-detectare a etichetelor, prevenirea scurgerilor și a deșeurilor de etichete.

6) Stabilitate ridicată, echipamentul de susținere funcționează 7 × 24 de ore, PLC Mitsubishi, ecran tactil Weinview, senzor de sticlă KEYENCE, senzor de etichetă de înaltă precizie Leuze.

7) Reglarea este simplă, viteza de etichetare, viteza de transport și viteza de separare a sticlei pot realiza reglarea continuă a vitezei, iar reglarea se efectuează conform cerințelor.

8) puternic și durabil, adoptați mecanismul de reglare a trei bare, folosiți pe deplin stabilitatea triunghiului, întreaga mașină este solidă și durabilă. Este fabricat din oțel inoxidabil ss304 complet, care corespunde cerințelor producției GMP.

Detalii despre etichetarea automată a cutiei de cutie de carton

Detalii

Mecanism de derulare

Folosește eticheta cu role. Mecanismul se va derula când mașina funcționează.
- Aplicarea etichetei: etichetă adezivă, film de clei uscat, cod electronic de supraveghere, cod de bare și așa mai departe.
- Aplicarea produsului: produse necesare pentru atașarea etichetelor sau a filmelor pe o suprafață plană, cu arc mare

Funcția de tracțiune

Va trage eticheta care va crește precizia etichetei. Este o structură simplă, ușor de operat. și poate preveni excursia pe etichetă.

Senzor

Suportă muncă îndelungată, fără detectare fierbinte și precisă, operare simplă. Acesta va detecta eticheta atunci când mașina este în funcțiune, deci poate crește precizia.

Mecanism de acoperire

Reglare simplă, formare standard, fără riduri, fără bule

Materialul mașinii

Puternic și durabil, adoptați un mecanism de reglare cu trei bare, folosiți pe deplin stabilitatea triunghiului, întreaga mașină este solidă și durabilă. Este fabricat din oțel inoxidabil ss304 complet, care corespunde cerințelor producției GMP.

Componente

Stabilitate ridicată, echipamentul de susținere funcționează 7 × 24 de ore, PLC Mitsubishi, ecran tactil Weinview, senzor de flacon KEYENCE, senzor de etichetă de înaltă precizie Leuze.

Imprimanta cu jet de cerneala

Poate fi echipat cu o mașină de imprimat cu jet de cerneală, care poate imprima online data producției și numărul lotului, reduce procesul de ambalare a sticlei și îmbunătățește eficiența producției.

Imprimantă cu panglică

Poate fi echipat cu o mașină de imprimat cu panglică, care poate imprima data de producție și numărul lotului pe linie, reduce procesul de ambalare a sticlei și îmbunătățește eficiența producției.

Cerere

Poate fi folosit pentru etichetare, cutie de carton, diverse carduri, foi de hârtie, cutii de hârtie desfăcute, pungi din PE, cărți și altele asemenea și poate fi lipit cu folii de protecție pe suprafața diferitelor produse