Despre noi

Mașini VKPAK situate în Shanghai, orașul din China, centrul economic, financiar, comercial și de transport maritim din China. Nu suntem mândri doar de calitatea înaltă a mașinii noastre, ci și de serviciul nostru excelent pentru clienți. Pentru a oferi un serviciu eficient de cumpărare, VKPAK a început de la producătorul de mașini de etichetare, a investit și a împărțit mai multe fabrici de la mașina de umplere, mașină de acoperire și mașină de ambalat. Inginerii noștri de cercetare și dezvoltare pot face soluții profesionale pentru mașinile personalizate în funcție de diferitele cerințe ale clientului în toate tipurile de industrii, cum ar fi produsele alimentare și băuturile, produsele cosmetice, produsele chimice, pesticidele, informațiile, comunicațiile etc. și misiune.

Ne concentrăm pe soluții de etichetare autoadezive pentru toate tipurile și formele de ambalaje. Dacă mașinile dvs. de etichetare cerințelor dvs. pentru procesul de producție, putem oferi soluții simple sau adecvate pentru a se potrivi aplicațiilor dvs. specifice.

Spectacol de fabrică

Ne pasă de înaltă calitate, de înaltă performanță și de utilizatorii finali care folosesc feelling. Și bucuroși să împărtășim avantajul nostru tehnologic cu clienții noștri valoroși. În cooperarea pe termen lung cu o întreprindere bine cunoscută, am învățat experiența și tehnologia lor avansată în management și am câștigat multe îmbunătățiri și inovații.

VKPAK bazat pe tendințele și înțelegerea echipamentelor de automatizare, a fost credință în inovația tehnologică, abordarea auto-dezvoltare a auto-dezvoltării condusă de cererea pieței, cererea pieței duce la dezvoltarea pe termen lung a întreprinderii, compania a fost o tehnologie de vârf , calitate superioară, servicii tehnice bune , care au o bună reputație și beneficiază de un mare sprijin de către întreprinderile interne și străine. Comenzile de 80% vin la clienții obișnuiți și recomandările clienților.

Sprijinul și satisfacția dvs. reprezintă direcția și impulsul efortului nostru. Vă vom arăta toate avantajele noastre, să creștem împreună. Suntem siguri că putem lucra afaceri pe termen lung și prietenoase cu dvs. Datorită încrederii dvs. și a serviciului și a mașinii noastre.

Echipa noastră