Mașină automată de etichetare a adezivului umed

Mașină automată de etichetare a adezivului umed
Mașina automată de etichetare a adezivului umed pentru sticle etichetează automat recipientul rotund de sticlă, plastic, aluminiu, animal de companie, recipient de carton, va înfășura etichetele în poziție verticală utilizând adeziv rece. Mașina este rigidă, versatilă și proiectată pentru fiabilitate și îmbunătățește eficiența operațională în plus, are câteva caracteristici exclusive care oferă avantaje suplimentare.
1, mașina de etichetare cu adeziv umed adoptă un sistem de control PLC matur
2, mașina de etichetare a lipiciului include transportorul, lipiți eticheta pe sticlă cu lipici
3, mașina de etichetare cu adeziv umed este utilizată pe scară largă pentru etichetarea obiectului rotund în industrii precum alimentele, medicamentele, produsele chimice zilnice și așa mai departe.

ModelMașină de etichetat adeziv pentru sticle
CONDUCEMotor de schimbare acționat
DIAMETRU STICLĂФ55-110mm
Înălțimea sticlei60—450mm
VITEZA DE ETICHETARE50-120buc / min
ETICHETĂLățime: 20-220mm Lungime: 80-370mm
MARIMEA MAȘINII2400 * 824 * 1100mm
PRECIZIE± 1mm
Putere de intrareAC 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

caracteristicile produsului

* Funcționare: Cutia de etichete a etichetei cu lipici umed poate fi schimbată în funcție de dimensiunea diferită a etichetei.

* Material: Mașina de etichetat lipici este fabricată din oțel inoxidabil SUS304

* Configurare: Mașina de etichetare cu adeziv umed adoptă piese bine cunoscute ale mărcii japoneze, germane, americane, coreene sau Taiwan

* Pe baza sticlei cu șurub care intră sticlele în mișcare sunt mai stabile.

* Cutia de etichete poate fi controlată pentru a satisface diferite cereri de etichetare.

* Dimensiunea cutiei de etichete poate fi modificată în funcție de dimensiunea diferită a etichetei. Operațiunea este convenabilă și ușoară.

* Folosește pompa de adeziv, iar adezivul poate fi utilizat circular. Cantitatea de adeziv care curge poate fi, de asemenea, modificată pentru a satisface diferite cereri de etichetare.

* Comparați-le cu etichetele autoadezive, eticheta de hârtie creează un cost redus.

Detalii

Avantaje

1. Mașina întreagă utilizează oțel inoxidabil 304 și aliaj de aluminiu avansat, îndeplinește cerința GMP.

2. Expedierea automată a etichetelor, lipirea automată, etichetarea automată care îmbunătățesc foarte mult eficiența etichetării.

3. Sistem avansat de interfață om-mașină compatibil, simplu și intuitiv, plin de funcții, cu funcții bogate de ajutor online.

4. Folosind ghidajele cu șurub rotativ sticlele de pe transportor, sticla funcționează lin și poziționarea este fiabilă. Folosind mecanismul de rulare, lipirea etichetelor este bună, fiabilitatea etichetării este îmbunătățită, dispozitivul de protecție este echipat fără sticlă trimisă, fără etichetă, fără pastă, fără etichetare și așa mai departe.

5. Cutia de lipici din cupru de înaltă puritate este asortată cu rola din oțel inoxidabil pentru a face procesul precis. Grosimea lipiciului poate fi ajustată în funcție de necesitate, iar lipiciul este egal, astfel încât să elimine risipa de lipici și fenomenul de scurgere a lipiciului.

6. Rola specială din cauciuc este tratată prin mai multe procese fără deformare și rezistență la uzură. Adezivul este uniform și ușor, iar cantitatea de adeziv este economisită.

7. Control inteligent, urmărire fotoelectrică automată, atunci când nu există obiect și nici etichetare, nu există corecție automată a etichetei și funcție de detectare automată a etichetelor, pentru a preveni scurgerile de adeziv și deșeurile de etichete.

8. Cu sistemul de aspirare a vidului și cooperarea cu centura, eticheta poate fi lipită pe sticlă fără probleme.

9. Folosind convertorul de frecvență, viteza motorului poate fi reglată liber, iar capacitatea de etichetare este controlată liber.

10. Poate funcționa singur și, de asemenea, poate conecta linia de producție.

11. Designul de separare a cutiei de lipici, a roții din cauciuc acoperit și a turnului rotativ, face o curățare simplă și rapidă.

12. Întreaga mașină este selectată de faimoasa configurație electrică pentru a asigura calitatea, a o face mai stabilă, mai lungă și mai puțin întreținută.

13. Viteza de etichetare, transport și separarea sticlei poate realiza reglarea continuă a vitezei și se poate regla în funcție de necesitate.

14. Reglarea este simplă, înlocuirea unui număr mic de piese, cum ar fi turela, centura de vid și așa mai departe, poate fi rapid ajustată și satisfăcută cu diferite specificații ale sticlei. Iar factorii de ajustare pot fi excluși la maximum.